top of page

Klapschaatsen huren

Wil jij weten hoe het is om op klapschaatsen te schaatsen? 

Prijs: €15,00

Vooraf een maat reserveren is niet mogelijk. 

Borg: Als je schaatsen wil huren, moeten we een borg hebben. De borg is een persoonsgebonden pasje met je naam en een foto erop. Een kopie van je identiteitsbewijs/rijbewijs/paspoort mag ook (BSN-nummer is niet nodig). Cash geld, het officiële document of een OV mogen niet als borg aangenomen worden. 

2

Vlijmscherpe schaatsen

Zijn jouw schaatsen nog scherp?

Als je schaatsen scherp zijn heb je veel meer grip op het ijs waardoor je comfortabeler schaatst. Wist je dat je schaatsen ook rond moeten zijn? Laat ze zeker 1 keer in het schaatsseizoen ronden.

Prijs ronden + slijpen: €19,50

Prijs slijpen: €13,50

Twijfel je of jouw schaatsen gerond en/of geslepen moeten worden? Kom langs. Dan geven wij je advies.

3

Shorttrack

Shorttrack - een flitsende sport die de afgelopen jaren steeds populairder is geworden in Nederland. Schaatsplus kan je voorzien van diverse shorttrack benodigdheden; schoenen, ijzers, beschermende kleding en nog veel meer!

Wij leveren onder andere de merken EHS, Viking, Icetec en CBC voor zowel de beginnende shorttracker als de ervaren wedstrijdrijder. Neem contact op voor de mogelijkheden. 

4

Advies op maat

Bij Schaatsplus vinden wij het belangrijk dat wij jou advies geven in wat echt bij je past. Elke voet is anders, iedereen heeft ook andere wensen en wij luisteren daarnaar. 

Wij hebben schaatsen en skeelers in verschillende prijsklassen, soorten en maten. Kortom, voor ieder wat wils.

5

Thermoplastisch vormen

Bij Schaatsplus kun je je thermoplastische schaatsschoen zorgvuldig om je voet laten vormen. Dit kan drukpunten wegnemen. Daarbij zorgt een goed sluitende schoen voor minder wrijving.

Wij verwarmen de schaatsschoenen, trekken ze om je voeten aan en trekken ze vervolgens vacuüm waarna ze even moeten afkoelen. Koop je je thermoplastische schaatsschoenen bij ons dan kun je ze ook bij ons laten verwarmen. Dit is inbegrepen.

Heb je je schoenen al, maar toch last van drukpunten?

Prijs thermoplastisch vormen inclusief ronden & slijpen: €75,-

6

Bereikbaar

De werkplaats van Schaatsplus is te vinden aan de Eerste Tochtweg 31A te Nieuwerkerk aan den IJssel.

Wij zijn voor vragen en adviezen ook te bereiken via de telefoon, de mail en het contactformulier.

7

Ervaring

Schaatsplus heeft jaren lange ervaring binnen de schaatssport. Wij hebben oog voor scherpe en goed geronde schaatsen en daarnaast ook in hoe een schaats goed om je voet hoort te zitten, hoe je jezelf kan beschermen tijdens het schaatsen en hoe je je goed kan kleden voor de sport.

Maat: 37 t/m 44

Klapschaatsen_huren
Vlijmscherpe_schaatsen
Advies_op_maat
Thermopastisc_vormen
Bereikbaar
Ervaring
IMG_9662-removebg-preview.png
IMG_9659-removebg-preview.png

Maat: 35 t/m 46

reviews

Klanten zeggen

"Bij schaatsplus terecht gekomen om mijn schaatsen te laten slijpen. Inmiddels een paar schaatsen rijker en dit jaar gestart met de skeelerles wat met zoveel enthousiasme en plezier werd gegeven dat ik nu ook een paar skeelers heb gekocht.
Schaatsplus Rotterdam is niet zomaar een winkel. Dit zijn mensen met passie voor de sport die goed kijken naar wat bij jou past."
Shorttrack
bottom of page