Ons

Verhaal

Wie zijn wij?

Wij zijn Stefan en Jacqueline van Steekelenburg, echte schaatsliefhebbers. Wij zijn schaatsplus in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Bij ons draait het om maatwerk, precisie en serviceverlening. Stefan heeft meer dan 40 jaar schaatservaring: langebaan, shorttrack, skeeleren, marathon, meerdere alternatieve en natuurlijk de echte Elfstedentocht gereden. Innovatief, een fanaat of misschien zelfs een schaatsfilosoof.  Zijn passie voor schaatsen combineert hij met het ijsmeesterschap op schaatsbaan Rotterdam.

 

Wij kunnen iedere schaatser, zowel baanschaatser als natuurijsschaatser deskundig en passend advies geven. Dit kan gaan over het vakkundig afstellen van de schoen op het ijzer, tot het geven van instructie voor een goede houding op je schaatsen, advies over kleding om bij meer dan twintig graden onder nul te schaatsen of het passen van de juiste schoen om je voet. Ieder mens is uniek en daarom biedt Schaatsplus verschillende merken schaatsen met diverse eigenschappen. Ervaar het zelf, maak een afspraak of kom langs bij Schaatsplus. 

Onze specialiteiten
IMG_8321.JPG
Maatwerk

Met jarenlange ervaring in de schaatssport weten wij iedere klant op maat te helpen.

 

Precisie

Wij controleren ons eigen werk altijd om een zo goed mogelijk product aan je af te kunnen leveren.

 

WhatsApp Image 2020-11-07 at 14.37.50.jp
Serviceverlening

Wij luisteren naar je wensen en proberen je passend advies te geven. Schaatsen worden bij ons vakkundig naar je voeten gevormd, strak gerond en vlijmscherp geslepen.