U bevindt zich hier: Disclaimer

Disclaimer voor Schaatsplus.nl

Schaatsplus (Kamer van Koophandel:57955271), hierna te noemen Schaatsplus, verleent u hierbij toegang tot Schaatsplus.nl ("de Website") en nodigt u uit het aangebodene te kopen.
Schaatsplus behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.
 

Beperkte aansprakelijkheid

Schaatsplus spant zich in om de inhoud van de website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. 
 
De op de website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Schaatsplus.
Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Schaatsplus. Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Schaatsplus nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.
 

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Schaatsplus.
Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Schaatsplus, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is. 

Afspraak maken?

In onze online agenda kunt u zelf uw afspraak plannen, u kunt zich ook bij ons inschrijven.

» meer informatie   » naar de agenda

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en ontvang periodiek onze nieuwtjes en aanbiedingen

» meer informatie  » inschrijven

Schaatswinkel • Eerste Tochtweg 31A Nieuwerkerk ad IJssel Zuid-Holland. Tel.: 06-51963599   info@schaatsplus.nl

(vanaf 1 oktober 2020)

Algemene Voorwaarden | Disclaimer | © 2013 SchaatsPlus | Design: ArcoWolf