IMG_8573.JPG

bezoek ons

Onze werkplaats

Eerste Tochtweg 31A

2913LN Nieuwerkerk aan den IJssel

Tel. 0180-820994

 

Openingstijden 

Maandag - donderdag: maak een afspraak

Vrijdag: 09:00 - 20:00

Zaterdag: 09:00 - 17:00

Zondag: gesloten

Heb je vragen?

Vul onderstaand contactformulier in, mail naar info@schaatsplus.nl of bel 0180-820994

Bedankt!

Veelgestelde vragen

Kan ik ook schaatsen bestellen en retourneren als deze niet naar wens zijn?


Voor het grootste deel van ons assortiment aan schaatsen kan dit niet. De thermoplastische schoenen moeten namelijk door middel van warmte naar de voet gevormd worden op een vakkundige manier. Dit kun je bij ons in de werkplaats laten doen. De overige schaatsen, die wel in de webshop staan, kun je wel bestellen. Deze kunnen eventueel geretourneerd worden, maar neem graag eerst contact met ons op zodat we kunnen zoeken naar een passende oplossing.
Waar kan ik mij inschrijven voor de nieuwsbrief?


Je kunt een inschrijvingsformulier onderaan onze website vinden. Als je deze invult zal je meteen worden ingeschreven voor de periodieke nieuwsbrief.
Kan ik ook mijn kunstschaatsen bij jullie laten slijpen?


Dat kan zeker! Wij slijpen alle verschillende schaatsen. Kom eens langs binnen onze openingstijden of maak een afspraak. Tevens kun je ook gebruik maken van ons kluisjessysteem.
Hoe werkt jullie kluisjessysteem?


Als het voor jou even niet uit komt om de werkplaats te bezoeken tijdens onze openingstijden, kun je jouw schaatsen voor onderhoud achterlaten in een van onze kluisjes. Deze kluisjes staan op de parkeerplaats van de werkplaats, Eerste Tochtweg 31A. Je legt je schaatsen in een van de kluisjes en klikt hem op slot. Vervolgens neem je contact met ons op om ons te laten weten wat er met jouw schaatsen moet gebeuren, bijvoorbeeld een slijpbeurt. Als de schaatsen klaar zijn, leggen wij ze terug in een van de kluisjes en sturen je het nummer, de code en een betaalverzoek. Je kunt ze vervolgens weer ophalen wanneer dit jou uitkomt.
Kan ik schaatsen bij jullie huren?


Wij verhuren noren voor en heel schaatsseizoen. Neem contact met ons op voor de voorwaarden.
Hoe werkt jullie slijppas?


Met onze slijppas spaar je bij elke slijpbeurt een stempel. Na 5 keer je schaatsen bij ons laten slijpen heb je 5 stempels en is je kaart vol. De eerst volgende keer dat je je slijppas bij ons inlevert krijg je een slijpbeurt gratis. Let op: je spaart 1 stempel per slijpbeurt. Niet geldig voor het ronden van schaatsen. Laat je dus 2 paar schaatsen in 1 keer slijpen? Dan krijg je ook 2 stempels!
Kan ik mijn schaatsen bij jullie laten slijpen en wat zijn de kosten?


Wij slijpen zowel noren als ijshockey- en kunstschaatsen. Het slijpen van schaatsen kost €12,50 per paar schaatsen. Ronden en slijpen kost €17,50-. Je kunt bij ons ook sparen voor een gratis slijpbeurt met de slijppas.
Mijn schaatsen hebben onderhoud nodig, kan ik bij jullie terecht?


Ja. Wij onderhouden ook schaatsen. Als er iets aan je schaatse kapot is of ontbreekt kun je bij ons terecht. Twijfel je over je schaatsen of rijden ze niet zoals ze zouden moeten? Maak een afspraak of neem telefonisch contact met ons op.